Post by porsubscallyocont on Feb 18, 2022 19:04:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много злато хак ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Тази игра е мн яка
Не чак толкова скучно....
Pretty Ballerina Dancer Ajanviete zcsp
Тази една ужасна игра за малки деца има само добавки и всеки хаха иска пари да бъдат отключени...
А и аз ходя на балет и играта ми е любимата
Тази игра е много яка ,и забавна!!аз тренирам балет и това развива мозакът и както сосо е от най_якатите игри за програмите има на гимнастика,на кънки на лед балет и торти много опции за сосо итеглете всички игри на сосо ако харесвате тази фирма отговор ДА! :-)
Linda Bailarina Danzarina Casual jbeo
Много хубава игра 😊.Роклите са страхотни 😉.Обичам я но...има проблем😟.някои неща са заключени като болница, спа и т.н.
Това е най-добрата игра, но спа, снимки и т.н. са заключени, но тази игра иска известно подобрение 😳😳 но харесвам тази игра, благодаря ☺️🥰🥰😘
Още не съм я играла но мисля че е хубава 😃😃😃
Pretty Ballerina Dancer Ajanviete emz
Че това е много яка игра и трябва да изтеглите пия, за да можете да се забавлявате и това ви развива мозъка, ако искате да станете лекар нали помагате
Перфектни игри за всеки, който иска да стане балерина, но не може да научи за това
Наистина ми харесва играта, но плащанията са толкова ужасни, най-добрите неща са заключени 🔐 и трябва да платите за нея.. Просто искам да мога да получа нещата без никакви плащания.. Благодаря
Иска ми се да мога да сложа нула звезди тази игра е глупава, дори не мога да я играя, защото котка дори я плащам, отнема цяла вечност, за да се зареди НЕ ИЗТЕГЛЕТЕ ТАЗИ ИГРА
Real Gangster Crime የእንቅስቃሴ oyy
Обичам тази игра толкова много и дъщеря ми я обича повече от мен, така че това е като най-добрата игра за нея, тя е заета и се забавлява, като единственият път, когато си прави почивка, е когато той трябва да отиде до тоалетната и да яде тази игра е страхотно, момчета, трябва да го изтеглите, ако сте съгласни, тогава вие и който и да го играете, ще бъдете най-щастливият човек на света, защото аз го обичам, дъщеря ми го обича, другата ми дъщеря го обича, толкова е забавно, че не мога да спра да го играя?! !!!!!!# най-добрата игра
Супер
Уджас
Не харесвам тази игра, мислех, че хубавите малки деца ще танцуват, причината, поради която й дадох три звезди, е, че не е твърде скучна
Много ми харесва тази игра. Но има проблем, някои места като фотокабина, спа център, клиника са заключени. Искам да играя на тези места. И така, моля ви да отворите всички места. И последно искам да кажа, че ако отворите всички места, давам 5 звезди на тази игра.
това е невероятна игра, но нещо липсва, ако това не липсва, играта ще стане по-добра. Моля, опитайте се да добавите това нещо
наистина мразя играта всичко, което виждам са реклами
Харесвам тази игра, но проблемът е тук, че инсталирането на olit отнема много часове
Може и по-добре
Твърде много реклами
Забавно яко весело
Добре е, хубаво е
Зарежда се бавно
Не съм играл тази игра преди, но с това, което казаха, мисля, че ще бъде наистина трудно, но трябва да играя тази игра. И още нещо, което не искам да се забави и да хареса това, което казаха.
Забавно е, но спа, болница и фотокабина са заключени. Не ми харесва😣😣
Сестра ми харесва тази игра толкова много😍. Но в това има проблем😊😊. Трябва да добавите готвене и в тази игра, за да стане по-интересно 😘😘. Благодаря.
обичам го, забавно е и мога да го играя цял ден, единственото нещо, което би го направило по-добро, е, ако не е нужно да плащате за някои от артикулите
Pretty Ballerina Dancer कैज़ुअल गेम akt
Аз хода на балет и тази игра е супер
jnmcvtftgtggybubuiiknyhrwqsqw iooppyfgffyf
Особени 3D фигури
Играта не е много добра ☹️. Трябва да им платим пари 😒. Когато 1 или 4 ниво са отворени.